Tietojen toimittaminen käyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukaan

Tietoja tietystä tiedosta, jonka lähetät Kasperskyyn, jos olet asentanut sovellusversion, jota ei ole tarkoitettu käytettäväksi Euroopan unionin, Yhdistyneen kuningaskunnan, Brasilian ja Vietnamin alueella sekä Kalifornian asukkaiden toimesta, sisältyvät sovelluksen asennuskansiossa (license.txt-tiedostossa) olevaan Käyttäjän käyttöoikeussopimukseen.